Beetje vroeg...
Hallohallo!
Och ja,.. nog 63 dagen te gaan maar ik had al zin om al eens rond te kijken voor een reisblog

En... ik heb er een gevonden!! Hierbij dus mijn site

Hopelijk vind je het leuk om mijn avonturen te volgen!
Liefs Claudia
Hoi Claudje,
Zeker wil ik graag op de hoogte gehouden worden,
maar het is me nog véééééél liever als je niet op reis gaat!
Hey Claudia,
nog even aftellen dan,.... nog maar 63 dagen zijn zo om. Ondet het motto "reis je mee" zal ik je zeker volgen ;-)
Groeten Sebas
neem je ook sjroep mee?
Ja Claud, nog 63 dagen lekker bie de Mam en dan zal ik je moeten missen. Vind ik helemaal niet leuk en ik zal je zeker overal volgen!!
kijk wel een beetje uit voor die gewapte aussies.... voor de rest geldt: 'je leeft maar één keer'
hai meissie
ik zal al je verhalen lezen ben pis jaloers op ,je gaat naar een land waar ik heb gewoond
Ik hoop ooit er een keer heen te gaan
dikke kus ons
Jaa nog 63 dagen en dan kan ons avontuur eindelijk beginnen! :-)
Hee Claudia,
Geweldig dat je dit doet! Veel bewondering voor je!
kus, tjal
ICH BIN DABEI ;)
Heej Claudia,
Was ik nog maar eens jong....dan ging ik met je mee..!!!! Super geweldig, ben best wel een beetje jaloers op je.
Maar geniet met volle teugen en ik zal je verhalen met aandacht volgen... Veel geluk
Dikke poen Roos oet Bung
Heeey Claudje!!
Super gaaf, nu komt je droom eindelijk dicht bij!! Ik ga zeker al je verhalen volgen en wie weet kom ik zelfs wel bij je op vakantie!!
Kus xxx vanuit Dubai
(Waar het vanacht voor het eerst geregend heeft :( )
Heej Claud!!!
Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen he! En nu zijn t nog maar 62 dagen ;) t aftellen is dus zeker begonnen!
Ik ga je zeker volgen en de verhalen met heel veel plezier lezen! Hoop je eigenlijk, nog voordat je vertrekt, nog wel een x te zien!!!! We hebben contact!
Dikke X
Ik zou toch maar naar Ine luisteren...maak je tenminste iets mee en dan zie je iets van de wereld...
Nou Claudia, we gaan je beslist volgen.
Bij het zien van deze weblog heb ik eerlijk gezegd wel gemengde gevoelens. Maar het is jouw keuze, dus geniet ervan!!
Trouwens, wanneer is het afscheidsfeestje?
Groetjes, Jeanny
Natuurlijk ga ik jou volgen.
Elke dag een schietgebedje en erop vertrouwen dat alles goed gaat!
Zeker zal ik jou erg missen, maar ik koop een webcam en dan zie ik jou ELKE DAG!
Liefs xxx
Oma
Hey Claud, geweldig. Wij gaan jou zeker volgen. Op in de grote wijde wereld. Veel succes en ontzettend veel reisplezier, geniet er maar van met volle teugen. Dit wordt een wereldse ervaring voor je.
veel plezier in australië
ik zal je zeker eens volgen samen met fauve
kusjes je kleine nichtje noa
Wunsch dich veul Hallelujj@@@hhh op diene Wereldreiszzzz...dasse mehre veule xxMasss balle en E@zelkezzz moags teage komen, dan zind de verheulkezz auch spannedn!! hhah
God dich moage beware en dich ein Gooid Engelke mith schikt en dasse mith ein H@rt voll Memoriezz Veilig truk moags Kome....
xxxM3
Super dat je dit doet. Wat een fantastische foto's. We blijven je volgen. Geniet ervan! Veel liefs van Peter en Carry
Heej Witte, ziet er sjiek uit allemaal. Heel veel plezier en geniet ervan. Kus Roy
Hoi Claudia,
Heerlijk dat ik iets gehoord heb!
Het ziet er mooi uit. Prachtig.
Laat weer snel iets van je horen?
Smeer je goed in hè! Dat je dat mooie huidje houdt!
Brief volgt!
Veel liefs, kusjes xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Oma
hoi claudia
hoe gaat het met je en is het er mooi en hoe is het daar mooie foto's
we hebben net de bak van de guppy's schoon gemaakt en ze in een ronde bak gestopt gaat niet zo makelijk
groetjes noa en fauve
hoi claudia
fauve heeft net eitjes gevonden moeten we die apart houden of niet ???
liefs noa en fauve
xxxxx