Timeslice!!
Ik heb me even uitgeleefd in The Timeslice waar ze ook sommige vechtfilms in hebben opgenomen (kom even niet op de naam maar met die vliegende karate mensjes :-) )
Super vet !! zie de volgende verhalen en foto's wel weer verschijnen :-)
Hey Claudje!
Super, dat het allemaal is wat je ervan van tevoren van verwachtte. Was ik maar niet zo'n "sjiethoes", dan kon ik je achterna komen. We zullen eens kijken of er ergens een cursus te volgen is! Maar reken er maar niet te veel op, ik doe het nu al bijna in mijn broek als ik er aan denk!
Waar zijn de bijbehorende foto's? Het lijkt me geweldig om te kunnen zien wat je allemaal verteld! Dus laat maar komen!
Hey mupke, amuseer je nog en geniet ervan! En doe voorzichtig! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ik ben ook een 'sjiethoes', maar vertrek in juni een week naar Zweden met mijn koor in een vliegtuig. En hoop dat ik daarna naar Amerika durf.
Mijn tip: eerst een klein vluchtje met een hoop bekenden en daarna lange vlucht!!!
Misschien eens van Maastricht Aachen Airport naar Schiphol?
XXX
llleuk cclaudia als mam naar australie vliegt dan kom ik mee xxxx oma
Hoi Claudia,
Nee, we zijn je niet vergeten! We volgen je verhalen en de foto's. Geweldig! We zijn natuurlijk allemaal stikjaloers op je maar gunnen het je van harte! Hier heb je niks te missen dus geniet er maar lekker van!
Heel veel lieve groetjes van ons allemaal!!!!!
Hey Claudia,
ik kreeg een link van je weblog van mijn opa Fer Mennens (vraag je oma maar eens) doorgestuurd. Ik heb zelf namelijk in 2006 een half jaar in Melbourne gestudeerd en heb daarna rondgereisd door het land :)
Neem eens een kijkje op mijn weblog, misschien staat er nog wel iets tussen waar je wat aan hebt! http://loekinaustralie.blogspot.com/
groetjes, Loek
Hallo Claudia,
Je enthousiaste verhalen en mooie foto's zeggen genoeg. Je geniet. Wat een prachtig land. Heerlijk voor je om dit te mogen ervaren. Een heel fijne tijd en tot ziens.
Lieve groeten.
Hoi Claudia,
Met veel plezier lees ik je avontuur down under!
Het lijkt me helemaal geweldig.
Ik wens je heel veel plezier en tot schrijfs,
Groetjes Meisch.
PS. Wie moet nu de foto's maken op het feest van Oma Miep?