Laatste paar weken...
Nadat Bas vertrokken was ben ik een weekje in Cairns gebleven. Samen met 3 hollanders ben ik naar Cape Tribulation gereden. Coen had een 4x4 jeep die we zeker nodig hadden om daar te komen. Door rivieren rijden, heuvel op heuvel af, door de modder etc. Iedereen mocht een stukje rijden. Zeker het rijden door de rivier was erg gaaf.
Na Cairns vloog ik terug naar de Gold Coast waar ik een tijdje bij Nick, Phil en Chad ben verbleven. Ik heb hier een poging gedaan om werk te zoeken. Na 32 CV's te hebben ingeleverd en 1 sollicitatiegesprek te hebben gehad, heb ik het opgegeven. Waarom zou ik die laatste weken in Australie gaan werken en niet gewoon nog ff lekker genieten van het leven hier?
Dus heb ik me overdag vooral zelf vermaakt omdat de jongens aan het werk waren. Strandwandelingen, naar Surfers Paradise, naar het park, boodschappen doen, uitslapen, films kijken, internetten, boeken lezen etc. In de namiddag kwam iedereen weer thuis en werd er weer een biertje open getrokken. De weekenden waren het leukst. Weekendje op de golfbaan, in het park en bordspelletjes spelen. Weekendje naar Ballina, surfen, zwemmen, stappen en relaxen. En het laatste weekend was ons Whale Watching trip. Op de boot van vrienden walvissen kijken op 5m afstand. Waanzinnig. Die 3,5 week zijn voorbij gevlogen.
Gisteren ben ik richting het zuiden, Sydney, gevlogen om weer een paar dagen in Canberra te verblijven. Hierna ga ik terug naar Sydney en dan naar de Gold Coast.
20 Augustus vlieg ik vanuit Brisbane terug naar huis en kom ik zondagochtend 22 augustus aan in ons kikkerlandje... een dubbel gevoel!
Ik kijk er erg naar uit om familie, vriendjes en vriendinnetjes weer te zien maar ik ga deze onwijs mooie tijd ook erg missen. Ik heb veel interessante mensen ontmoet, gave dingen gedaan, natuur ervaren, grenzen verlegd en een stuk wijzer geworden.
Maar nu wordt het misschien toch tijd om terug te gaan, master af te maken, te sparen en voor langere tijd te vertrekken misschien?
Liefs, Claudia
Sooo, Claudia jammer dat het er al weer bijna opzit, zoveel gezien en meegemaakt, maar je hebt nog steeds een paar weekjes, maar die zullen ook wel weer zo omvliegen.
geniet er nog maar van en alvast een goeie terug reis, tot ergens in nederland ben benieuwd naar de verdere verhalen
dikke kus Ralf
Ja meid, die tijd is omgevlogen! Ik heb je vreselijk gemist en zal erg blij zijn als ik je weer veilig thuis heb en je lekker kan knuffelen!! Dit is een ervaring waar je veel van geleerd hebt, denk ik! En die laatste zin in je verhaal, die heb ik maar niet gelezen!!
Geniet er nog even lekker van!
Dikke kussen xxxxxxxxxxxxxxxx
M
ja kind aan alles kommt een einde Maar geweldig
dat je dat hebt mogen meemaken Die tijd zul je nooit
vergeten Geniet van de laatste weken
XXXXXX
Haaaai!
Ja nog ff en je kan op ontdekkingsreis door Utrecht!!! :-p
Tot SNEL!!!!!
Xx
Claud,
als ik het zo lees lijkt de tijd ook om te zijn gevlogen... Dat je alweer terug naar NL komt en voor jou is dat natuurlijk helemaal dubbel....
Maar geniet nog die laatste weken en hou ons op de hoogte!!!!
Tot snel meissie!!! Dikke X
Heey Claudia,
Fijn te horen dat je het zo geweldig naar je zin hebt gehad....!!! en ook weer fijn dat je weer bijna terug bent....al weet ik niet voor hoelang als ik dat zo hoor.......ik leef me met je moeder!!! ( Waaahh!!!)
En ik denk zeker ... een stuk wijzer...
groetjes geniet nog effe..
Roos